BCL-Treffen 2021

Geschreven door: | Toegevoegd op: | Categorie:

VV de Veldjmuus maakt zich op voor grandioos festijn

BCL Treffen dit jaar in Roermond

Theaterhotel De Oranjerie vormt zaterdagmiddag 20 november het decor voor het Jeugd BCL Treffen. Diverse Limburgse artiesten vormen tijdens dit grootse evenement voor entertainment van de bovenste plank. De toegang voor het jeugdtreffen is gratis. Verenigingen die graag met hun jeugdafdeling en eventuele dansgarde aan dit treffen willen deelnemen, kunnen zich hier inschrijven.

Zaterdag 20 november staat de BCL-Sterrenparade op het programma. Op het podium in de theaterzaal zal dan in een carnavaléske ambiance een prachtig programma worden gepresenteerd met bekende artiesten als DJ Admin, Big Benny, Marleen Rutten, Spik en Span en Hoondervel. Aanvang 20.00 uur. Toegang is € 7,50 en kaarten zijn rechtstreeks bij de Oranjerie te bestellen. Zodra ze te bestellen zijn, plaatsen we hier een link naar de bestelpagina.

Grote publiekstrekker wordt het grote BCL Treffen dat voor zondag 21 november op het programma staat. Het BCL Treffen wordt zondag 21 november om 10.11 uur geopend met een Heilige Mis in de ‘kathedraal’ van de wijk Het Roermondse Veld – De Heilig Hartkerk. Ook bisschop mgr. Harrie Smeets geeft hierbij acte de présence. Vanaf 13.11 uur kan het publiek de optocht van de deelnemende verenigingen door de historische binnenstad aan zich voorbij zien trekken. Bijzonder onderdeel hiervan het defilé dat bij het stadhuis en het bisschoppelijk paleis zal worden gehouden.

Na afloop van de optocht gaat het BCL Treffen editie 2021-2022 van start, met medewerking van de bekendste artiesten aan het Limburgse vastelaovesfirmament: DJ Admin, Beppie Kraft, Spik en Span, Big Benny en meer.

Verenigingen die na een jaar van gedwongen rust aan dit BCL treffen willen deelnemen, kunnen zich via deze pagina aanmelden. Desgewenst kunnen deelnemers ook gebruik maken van de hotelfaciliteiten van Theaterhotel de Oranjerie. Tijdig boeken, rechtstreeks bij Theaterhotel de Oranjerie, is dan wel wenselijk.

Onder auspiciën van de BCL organiseren vv de Veldjmuus uit Roermond dit jaar het BCL-Carnavalstreffen. Dit grootste verbroederingsfeest waarbij de 170 bij de bond aangesloten verenigingen in de gelegenheid worden gesteld om elkaar te ontmoeten waardoor men in staat wordt gesteld tot het leggen van waardevolle vriendschappen. Het treffen zal dit jaar in de Oranjerie te Roermond plaatsvinden en wel op zaterdag 20 en zondag 21 november. Waarbij zaterdag in het teken staat van de jeugd en zondag het grote treffen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van vv de Veldjmuus.

In schrijven kunt u nu doen. Voor het JeugdBCL-Carnavalstreffen kunt u hier inschrijven

Voor het grote BCL-Carnavalstreffen op zondag kunt u zich hier aanmelden