Categorie: Jeugdbestuur

Vicky Kitzen JeugdBCL Veurzitster Docent wiskunde Graaf Huyn College. Oud-dansmarieke (1996 - 2009) en huidig trainster van de dansmariekes.

PHP took 0.023 seconds to execute.
Posts Folder: ../posts
Images Folder: ../image-uploads
PHP Version: 7.4.33
Alloy v3.2.0
Category ID: Jeugdbestuur
Jeugd bestuur BCL-Limburg

Het Jeugd Bestuur is de jongste loot aan de takken van de BCL-Limburg. Binnen een periode van 5 jaar moet deze afdeling volledig zijn ingebed in de organisatie. Tegelijk met het uitvinden van haar positie, financiering en organieke plaats is het Jeugd Bestuur al druk aan de weg aan het timmeren. Vooralsnog met 3 werkgroepen op de terreinen 1/. Het uitbouwen van 1 á 2 provinciaal brede evenementen voor jeugdverenigingen. 2 Het verlenen van assistentie aan (verenigingen met) jeugd. 3. Het doen van wetenschappelijk onderzoek en voorstellen van oplossingen die een teloorgang van carnavalstradities bij de jeugd voorkomen. Ondertussen is dit jonge bestuur zich al flink aan het profileren. Interesse om je aan te sluiten of samen te werken? Neem contact op met de secretaris. (jeugd@BCL-Limburg.nl)

Sponsoren
Contact

Wilt u graag meer informatie over de Bond Carnavalsverenigingen Limburg neem dan contact op met onze secretaris.


Bereikbaar via: 
secretaris@bcl-limburg.nl
BCL Limburg
Adres: Hoogstraat 53
5986AA Beringe

RSIN 8164.56.793
KvK Zuid-Limburg 40175004

Beleidsplan Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg (BCL)


Bezoek onze Facebook pagina's………

Verbinders en vertegenwoordigers van de Limburgse Vastelaovend, Vragen?

BCL-Limburg gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.