Koninklijke onderscheiding voor Thij Verheijen


Vanmiddag heeft Thij Verheijen, oud districtsvoorzitter Noord, in Sevenum een Koninklijke onderscheiding ontvangen voor onder andere zijn grote inzet bij de BCL gedurende meer dan 16 jaar.Thij was als district-voorzitter altijd onvermoeibaar bezig voor “zijn carnavalsverenigingen in district Noord”. Hij heeft als district-voorzitter veel jubilarissen verrast maar vanmiddag werd Thij zelf compleet overrompelend door de burgemeester van Horst aan de maas tijdens de uitreiking van het koninklijk lintje.Thij het is je van harte gegund!!Proficiat!!!Bestuur Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg

Peter van Looijen benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau

Hoewel vandaag de luide roep van onze voorzitter in zijn rol als burgemeester Echt-Susteren in midden Limburg dominant aandacht vroeg voor gedecoreerde mensen in zijn gemeente, had ook de BCL zelf een echte topper binnen haar gelederen!
Ons BCL-bestuurslid van district noord, de heer Peter van Looijen (57), is vandaag benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau.
Peter is een mens die altijd klaar staat voor anderen. Zo vervult hij al jaren belangrijke rollen binnen diverse verenigingen in Helden. 37 Jaar lang was hij trainer bij Hockeyclub Peel & Maas, waar hij ook nu nog altijd actief is als lijncoördinator. Ook de carnaval loopt als een rode draad door het leven van Peter. Voor carnavalsvereniging de Dörper Kuus bekleedde hij sinds 1982 meerdere functies, waarvan enkele jaren de functie van voorzitter. Zijn ervaringen brengt Peter nu in, in het team van District-Noord. Peter is dus al enkele jaren een gewaardeerde Bondsbestuurder, die zich snel ontpopte tot een heuse sommelier, die BCL-bestuurders wegwijs maakt in de wereld van de wijnen. Geen plek of tijdstip is hem daarvoor te ver. Voor al zijn verdiensten is hij benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau. Het bestuur van de BCL wenst Peter en Anja veel geluk met deze dik verdiende benoeming. Proficiat!

laat meer nieuws zien

Sponsoren
Stacks Image 9
Contact

Wilt u graag meer informatie over de Bond Carnavalsverenigingen Limburg neem dan contact op met onze secretaris.


Heeft u vragen over de website?
Dan kunt u terecht bij de redacteurs Hubert Schunken of de secretaris.
Bereikbaar via: 
secretaris@bcl-limburg.nl  of hschunken@bcl-limburg.nl 
Heeft u vragen betreffende Corona:
coronavragen@bcl-limburg.nl

Adres: Hoogstraat 53 5986AA Beringe

Bezoek onze Facebook pagina's

Verbinders en vertegenwoordigers van de Limburgse Vastelaovend, Vragen?

BCL-Limburg gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.