BCL mededeling.

Geschreven door: | |

Wellicht hebben enkelen van u het al gemerkt, maar in de afgelopen maand is onze secretaris Bert Kitzen, getroffen door een zeer ernstige aandoening. Na aanvankelijk alleen zeer slechte vooruitzichten is er nu toch enig licht ontstaan. Zijn behandeling is overgenomen door het Academisch Ziekenhuis te Maastricht en Bert is vol goede moed gestart aan zijn herstel. Dat herstel zal toch wel enkele maanden in beslag nemen. Intern hebben we daarom enkele maatregelen genomen om jullie daarvan in de dagelijkse gang van zaken zo weinig mogelijk hinder te laten ondervinden.

Secretariaat BCL Aan het secretariaat is daarom voorlopig ook weer onze oud-gediende Cris Hinssen toegevoegd als 2e secretaris. Mogelijk dat u dus ook van hem een antwoord kunt krijgen op uw vragen/meldingen. Bert blijft de correspondentie daar wel volgen.

De Commissie CORONA (samen met de SLV) Johan Derrez (van vv de Graasbörgers Susteren) neemt de taken van Bert in de commissie over. Johan heeft een eigen full-service marketingbureau en heeft al direct zijn grote waarde bewezen. We zijn blij dat Johan dit zo snel wilde oppakken en we heten Johan van harte welkom in onze belangrijkste commissie van het moment. Johan functioneert rechtstreeks binnen de commissie samen met Jos en Ralph van Sint Fiet. Het kan zijn dat Johan namens de BCL-commissie berichten verzendt. Jullie kunnen Johan zelf ook mailen op jderrez@bcl-limburg.nl.

Het bestuur van de BCL.

Sponsoren
Contact

Wilt u graag meer informatie over de Bond Carnavalsverenigingen Limburg neem dan contact op met onze secretaris.


Bereikbaar via: 
secretaris@bcl-limburg.nl
BCL Limburg
Adres: Hoogstraat 53
5986AA Beringe

RSIN 8164.56.793
KvK Zuid-Limburg 40175004

Beleidsplan Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg (BCL)


Bezoek onze Facebook pagina's………

Verbinders en vertegenwoordigers van de Limburgse Vastelaovend, Vragen?

BCL-Limburg gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.