Gevolgen corona-maatregelen: Afgelasten van districts-vergaderingen BCL

Geschreven door: | |

Net als uw vereniging wordt ook de BCL wordt geconfronteerd met de maatregelen en gevolgen van het Corona-virus. Met het sluiten van de horeca en de onwenselijkheid met grote groepen mensen samen te komen, worden de mogelijkheden tot samenwerken en overleggen enorm beperkt. Eendachtig met onze burgerplicht heeft ook het bestuur van de BCL daarom besloten een aantal komende vergaderingen af te gelasten of uit te stellen.

In elk geval zullen de Districtsvergaderingen van 15, 16 en 20 april worden afgelast. De onderwerpen zullen in de jaarvergadering van 7 oktober aan de orde komen. Ook de voorbereiding van een aantal grotere evenementen in het nieuwe seizoen wordt nu bemoeilijkt. In de komende weken zullen wij op andere wijze blijven overleggen met onze partners en de ontwikkelingen aandachtig blijven volgen en afwegen welke gevolgen dit voor deze evenementen kan hebben. Wij houden u daarvan op de hoogte middels nieuwbrieven en onze website.

De BCL zal natuurlijk wel onverminderd bereikbaar blijven voor uw vragen, wensen en gebruikelijke dienstverlening. Via onze secretaris (secretaris@bcl-limburg.nl / 06-34200053) zullen deze verzoeken worden doorgeleid aan een behandelaar.

Namens de BCL,

Met vriendelijke groeten,

Jos Hessels voorzitter

Sponsoren
Contact

Wilt u graag meer informatie over de Bond Carnavalsverenigingen Limburg neem dan contact op met onze secretaris.


Bereikbaar via: 
secretaris@bcl-limburg.nl
BCL Limburg
Adres: Hoogstraat 53
5986AA Beringe

RSIN 8164.56.793
KvK Zuid-Limburg 40175004

Beleidsplan Bond van Carnavalsverenigingen in Limburg (BCL)


Bezoek onze Facebook pagina's………

Verbinders en vertegenwoordigers van de Limburgse Vastelaovend, Vragen?

BCL-Limburg gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.